Yogamatten, meditatiekussens en meer

Yogakleding

Meer informatie over:

Himalayazouten

Tongschraper

Meditatiekussens

Wasnoten

Ayurveda, meditatie en yoga

Klysma

Mantra

Etherisch.nl is onderdeel van Yogini.nl en Fascinerend.nl

Etherisch Informatiecentrum

Etherisch, vluchtig, ijl, abstract of licht..........

Etherische olie wordt ook wel aromatische, vluchtige of essentiële olie genoemd. Deze aromatische oliën hebben ieder hun eigen werking op het lichaam en emotie.  Een aroma therapie is een holistische therapie die al vele eeuwen wordt toegepast. De therapie van essentiële olie behandelt het lichaam, geest en hoofd. De vluchtige olie bevindt zich in planten en kruiden, van wortel tot blad. Elke plant heeft zijn unieke aroma, levenskracht en toepassing. De olie heeft de juiste werking als deze 100% zuiver is.

Etherisch informatiecentrum Etherische olie is een olieachtige, geurende vloeistof

De prijs van de etherische olie wordt bepaald door de hoeveelheid olie die de plant produceert. Een sinaasappelolie is goedkoper omdat de schil waarvan de olie wordt gemaakt voldoende aanwezig is omdat het een afvalproduct is.  Rozenolie is daarentegen duurder.

Contact:Telefoon:  02240-769013E-mail:      contact@yogini.nlWebsite:    www.yogini.nlGoederen- en postadres:

Weereweg 28a
1732 LL Lutjewinkel
NederlandBezoek en afhalen bestelling: alleen op afspraak.

De eigenschappen van citroen-olie zijn fris en zoet. De olie kan worden toegepast bij griep, verkoudheid en hoest. Het zorgt voor een goede doorstroming van het bloed in onderhuidse adertjes en stimuleert de spijsvertering, helpt bij ontgifting en zuivering en werkt stimulerend.

Ciroenolie geconcentreerd en krachtig...

Loading...