Yogamatten, meditatiekussens en meer

Yogakleding

Meer informatie over:

Himalayazouten

Tongschraper

Meditatiekussens

Wasnoten

Ayurveda, meditatie en yoga

Klysma

Mantra

Etherisch.nl is onderdeel van Yogini.nl en Fascinerend.nl

Etherisch Informatiecentrum

Etherisch, vluchtig, ijl, abstract of licht..........

Onze kennis willen wij graag met u delen. De organisatie heeft diverse kanalen waar u informatie over diverse specifieke producten kunt vinden. Ons bedrijf is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast houden wij stevig vast aan onze idealen. De producten die wij verkopen hebben wij met onze overtuiging ingekocht.


In ons assortiment zult u geen enkel product vinden waar wij geen goed gevoel bij hebben. Om u geheel van dienst te zijn vindt u op onze uitgebreide website Fascinerend.nl informatie over yoga, ayurveda en zelfzuivering.


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Bij voorkeur per mail info@yogini.nl.

Over ons Etherische olie

Een geurverstuiver of olieverdamper is een handige manier om de geur van etherische oliën te verspreiden. De geur zorgt voor een aangename omgeving.

Etherische oliën worden opgenomen via de huid


Massage olie

Etherische olie

Yogitri Ayurveda 

Iedere geur van een etherische olie geeft een associatie met iets wat u prettig vindt of waar u een mooie herinnering aan heeft. Veel geuren worden generatie op generatie gebruikt of omdat het lichaam eraan gewend is. De geur die u uitstraalt is persoonlijk.


Etherische olie is vluchtig en geurig en komt in alle delen van de plant voor, van wortel tot blad. De kleine geurige druppels met een complexe samenstelling zijn in de weefsels van de plant te vinden. De invloeden als weersomstandigheden (droogte, warmte, vocht of koude) die de plant opdoet zorgen voor de geur en kwaliteit. De beste invloeden zorgen er niet alleen voor dat de geuren optimaal zijn maar ook de genezende krachten.  Etherische olien vinden we terug in ons voedsel, medicijnen, cosmetica en parfums. Denk hierbij aan: rozemarijn, citroen, pepermunt, eucalyptus en bijvoorbeeld kampfer.

Onze huid is het grootste orgaan wat wij als mens bezitten, daar moeten we zuinig op zijn. Etherische oliën worden goed door de huid opgenomen en worden via onze bloed banen getransporteerd naar waar herstel nodig is. De oliën hebben invloed op onze organen, weefsels, stemmingen en zenuwbanen.


Aroma therapie is een oude geneeswijze die al vele eeuwen wordt toegepast. Deze geneeswijze heeft een positieve invloed op de gezondheid. De geuren hebben ieder hun eigen trilling. Onze reukzenuwen brengen de levens energie van de plant over. Belangrijk is dat de olie 100% zuiver is.


Goede cosmetica en parfums zijn rijk aan etherische oliën, de geuren kunnen onder andere kalmeren, ontspannen, versterken of activeren. Zo geeft Den grove een diepe ontspanning, Eucalyptus is opwekkend en Lemongrass bewerkstelligt een zonnige optimistische stemming.